LOSSE EINDJES SAMENWERKDAG

Heb jij je al maandenlang voorgenomen om die teksten op je website aan te passen?

Staan nog steeds niet alle producten in je webwinkel?

Wilde je je website ombouwen qua kleur en lay out?

 

Maar kwam het er niet van?

 

Herken je deze losse eindjes dan ook?

Het opschonen van je computer – al die downloads, je wordt er akelig van …

Een structuur van lik me vestje

Een bureaublad waarop je de weg kwijtraakt

Helen achter laptop bureau

Ik snap het: dat is ook niet het eerste waar je je aandacht aan wil geven in je bedrijf. Maar als je geen VA hebt die dit allemaal voor je kan doen, is het wel van belang hier toch voor te gaan zitten. Zodat je straks niet al die belangrijke bestanden voorgoed kwijt raakt of een website hebt die almaar klanten naar je collega’s jaagt.

 

Dus hop aan de slag!
En dat kan met mij.

Losse eindjes samenwerkdag

Precies hiervoor heb ik de Losse Eindjes dag bedacht. Elke maand staat er 1 gepland. De volgende is op vrijdag 17 maart ’23.

Lekker al die losse eindjes afwerken,
zodat je:

N

niet meer bang hoeft te zijn dat je computer crasht omdat die te vol zit,

N

jezelf niet meer hoeft te schamen als iemand vraagt naar je webadres,

N

alle potentiële klanten vlekkeloos op je website kunt helpen,

N

weer een lekker snelle computer hebt.

De losse eindjes dag bij Hèlen zorgde ervoor dat een stevig begin gemaakt is met installeren en bouwen van mijn online academie. De basis is gelegd en ik kan vooruit, ook als ik maar een uurtje tijd heb.  

Hèlen geeft heldere uitleg op de momenten dat je vastloopt en denkt met je mee en aan dingen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Als je een hele dag bij Hèlen bent, kan alle aandacht naar alle losse eindjes of dat ene project waar je al zo lang mee aan de slag wil. Want buiten dat Hèlen je direct helpt bij je vragen, wordt er ook nog eens goed voor je gezorgd.

Thanks Hèlen!

Madeleine van den Hoek

Leven bij Cerridwen - Ayurveda en meer

Hèlen heeft mij heel goed geholpen tijdens de Losse Eindjes dag met mijn website.  Er moest veel veranderd worden in zowel het hoofdmenu, pagina’s als in mijn webshop. Hèlen pakt dat gestructureerd aan zodat er altijd overzicht bleef. Hèlen is heel kundig, daadkrachtig en secuur in haar werk. De dag met haar heeft mij een geheel up to date website opgeleverd (die een paar dagen erna gelijk een verkoop opleverde).

Ook vind ik het fijn aan Hèlen dat je altijd na de dag nog kleine dingen aan haar kunt vragen en ze helpt je dan nog. Hèlen is naast een Kei in haar werk, ook betrokken bij haar klanten. Ik raad Hèlen dan ook van harte aan! 

Lonneke Vodegel

Lonneke Vodegel Spiritueel en Business Medium

Voor mijn vakantie heb ik een Losse eindjes dag bij Hèlen geboekt. Als ondernemer ben ik vooral met mijn klanten bezig en veel te weinig met mijn eigen bedrijf. Er lagen dus nog tig zaken die ik wilde afwikkelen (site bijwerken, laptop opschonen) en op mijn eigen kantoor lukt me dat gewoon niet. Zo’n Losse Eindjes dag is voor mij een goede stok achter de deur om eens een dag met mijn bedrijf bezig te zijn en het is
super dat Helen naast je zit als helpdesk (ben niet zo’n technisch wonder 😉). Mijn hele lijstje had ik afgewerkt, dan ga je toch lekker op vakantie joh 😃. Ik zou zo’n dag iedereen aanraden die zich herkent in dat je door de waan van de dag veel te weinig toekomt (en ook geen prio stelt) om je eigen zaken goed op orde te krijgen.

Saskia van der Hilst

SimplySas

Hèlen ontneemt je de stress die ik normaliter heb wanneer ik vast kom te zitten op mijn eigen werkplek. De eenvoudige uitleg en ontspannen sfeer in Hèlen’s kantoor, helpt mij om in een korte tijd veel werk te verzetten.

Angenieta Musch

Senses Skin Health

In een kleine groep (max 4 deelnemers) ga je een hele dag aan de slag met jouw website of je laptop (of allebei!) bij mij op kantoor in Eindhoven. Super hands-on dus. En ik ben er om meteen al jouw vragen te beantwoorden. Je hebt mij aan je zij, zodat je direct door kunt pakken en jouw losse eindjes hebt geregeld!

Koffie/thee/lekkers en lunch zijn inbegrepen.

Ben jij klaar met die losse eindjes op je lijst? Reserveer dan nu je plek!

Investering € 197,- excl btw

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via