LOSSE EINDJES SAMENWERKDAG

Ben jij het zat om steeds maar weer belangrijke taken uit te stellen?

Van die technische klusjes die altijd op je to-do-lijst belanden, zoals het updaten van je website of computer?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Maak kennis met de Losse Eindjes Samenwerkdag – dé oplossing voor al jouw technische achterstalligheid.

Op deze unieke dag kun je samen met de andere deelnemers al die klusjes oppakken die je steeds voor je uit schuift. En ik ben er om je te helpen wanneer je even vastloopt.

Geen gedoe meer, maar een productieve dag vol voldoening!

Helen van Rijn laptop tafel

Waarom zou jij een Losse Eindjes Samenwerkdag boeken?

Losse eindjes samenwerkdag
N

Doelgerichte focus:

Op deze dag kun je je volledig richten op jouw technische to-do’s. Geen afleidingen, geen andere prioriteiten. Gewoon jij, je mededeelnemers en het afwerken van die klusjes waar je al zo lang tegenaan hikt.

N

Samenwerking en ondersteuning:

Je staat er niet alleen voor. Tijdens de Losse Eindjes Samenwerkdag werk je samen met gelijkgestemde ondernemers die net als jij willen afrekenen met hun technische achterstand. Samen zorgen we ervoor dat je die taken kunt afvinken en succesvol kunt afronden.

N

Deskundige begeleiding:

Ik sta voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of obstakels. Met mijn expertise en ervaring help ik je daar waar nodig, zodat je snel en efficiënt kunt werken en je doelen kunt bereiken.

N

Verhoogde productiviteit:

Door je tijd specifiek te reserveren voor het aanpakken van technische klusjes, kun je je productiviteit aanzienlijk verhogen. Geen uitstelgedrag meer, maar actiegericht werken aan die belangrijke taken die je bedrijf vooruit helpen.

N

Een gevoel van voldoening:

Stel je eens voor hoe geweldig het zal voelen om aan het einde van de dag je to-do-lijst aanzienlijk te hebben ingekort. Het gevoel van voldoening en opluchting is onbetaalbaar.

Klaar om die losse eindjes weg te werken en een stap voorwaarts te zetten? Reserveer nu jouw plek voor de eerstvolgende Losse Eindjes Samenwerkdag! Klik hieronder op de knop en meld je direct aan. De investering is € 197,- excl btw.

De losse eindjes dag bij Hèlen zorgde ervoor dat een stevig begin gemaakt is met installeren en bouwen van mijn online academie. De basis is gelegd en ik kan vooruit, ook als ik maar een uurtje tijd heb.  

Hèlen geeft heldere uitleg op de momenten dat je vastloopt en denkt met je mee en aan dingen waar je zelf nog niet aan gedacht had. Als je een hele dag bij Hèlen bent, kan alle aandacht naar alle losse eindjes of dat ene project waar je al zo lang mee aan de slag wil. Want buiten dat Hèlen je direct helpt bij je vragen, wordt er ook nog eens goed voor je gezorgd.

Thanks Hèlen!

Madeleine van den Hoek

Leven bij Cerridwen - Ayurveda en meer

Hèlen heeft mij heel goed geholpen tijdens de Losse Eindjes dag met mijn website.  Er moest veel veranderd worden in zowel het hoofdmenu, pagina’s als in mijn webshop. Hèlen pakt dat gestructureerd aan zodat er altijd overzicht bleef. Hèlen is heel kundig, daadkrachtig en secuur in haar werk. De dag met haar heeft mij een geheel up to date website opgeleverd (die een paar dagen erna gelijk een verkoop opleverde).

Ook vind ik het fijn aan Hèlen dat je altijd na de dag nog kleine dingen aan haar kunt vragen en ze helpt je dan nog. Hèlen is naast een Kei in haar werk, ook betrokken bij haar klanten. Ik raad Hèlen dan ook van harte aan! 

Lonneke Vodegel

Lonneke Vodegel Spiritueel en Business Medium

Voor mijn vakantie heb ik een Losse eindjes dag bij Hèlen geboekt. Als ondernemer ben ik vooral met mijn klanten bezig en veel te weinig met mijn eigen bedrijf. Er lagen dus nog tig zaken die ik wilde afwikkelen (site bijwerken, laptop opschonen) en op mijn eigen kantoor lukt me dat gewoon niet. Zo’n Losse Eindjes dag is voor mij een goede stok achter de deur om eens een dag met mijn bedrijf bezig te zijn en het is
super dat Helen naast je zit als helpdesk (ben niet zo’n technisch wonder 😉). Mijn hele lijstje had ik afgewerkt, dan ga je toch lekker op vakantie joh 😃. Ik zou zo’n dag iedereen aanraden die zich herkent in dat je door de waan van de dag veel te weinig toekomt (en ook geen prio stelt) om je eigen zaken goed op orde te krijgen.

Saskia van der Hilst

SimplySas

Hèlen ontneemt je de stress die ik normaliter heb wanneer ik vast kom te zitten op mijn eigen werkplek. De eenvoudige uitleg en ontspannen sfeer in Hèlen’s kantoor, helpt mij om in een korte tijd veel werk te verzetten.

Angenieta Musch

Senses Skin Health

In een kleine groep (max 4 deelnemers) een hele dag aan de slag met al jouw technische to-do’s, bij mij op kantoor in Eindhoven. Super hands-on. En ik ben er om al jouw vragen te beantwoorden. Doe mee aan de Losse Eindjes Samenwerkdag en ervaar hoe je met gemak al die technische klusjes kunt afvinken. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Koffie/thee/lekkers en lunch zijn inbegrepen.

Ben jij klaar met die losse eindjes op je to-do lijst? Reserveer dan nu je plek!

Jouw investering: € 197,- excl btw

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via