APK VOOR JE WEBSITE

Een website waar je bezoeker klant door wordt!

 

Net zoals een auto moet een website ook regelmatig bijgewerkt en gecontroleerd worden. De afgelopen jaren is het online aandeel (shoppen, cursussen etc) alleen maar toegenomen. Het is dus mega belangrijk dat jouw website in orde is.

Om te zorgen dat jouw website helemaal klopt en klaar is voor al die bezoekers heb ik iets bedacht: de APK voor jouw website.

Helen achter laptop kantoor

Wat houdt die APK in?

 

Ik bekijk je website en bespreek met jou waar je zó kunt schakelen dat jouw webbezoekers meteen klant willen worden. Het maakt niet uit met welk thema jouw website is gemaakt en ik heb ook geen inloggegevens nodig. Ik kijk niet alleen naar de weergave op een computer maar ook naar die op een mobiele telefoon. Ik let dan speciaal op de volgende punten:

N

Kloppen alle links en knoppen? Dus komt jouw klant uit op de plek die verwacht wordt?

N

Als een link niet klopt, welke pagina krijgt jouw klant te zien? Dus hoe ziet de zogenaamde '404' pagina eruit?

N

Hoe zijn de pagina's op mobiel? Dus zijn alle teksten goed leesbaar en foto's goed te zien?

N

Heeft je website een logische volgorde qua menu en pagina's?

N

Als je een webshop hebt, hoe verloopt het winkelproces voor je klant?

N

Hoe lang duurt het voordat de belangrijkste pagina's geladen zijn?

 

Alle bevindingen zet ik voor je op een rij en deze bespreken we in een zoomcall van 30 minuten. Op die manier kun jij met alle punten aan de slag (of we pakken het samen op).

Je wil natuurlijk dat jouw bezoekers de beste beleving krijgen, waardoor ze graag afspraken maken of kopen bij jou in de shop.
Voorkom dat ze wegklikken omdat je website niet soepel genoeg verloopt …

Jouw investering is € 67,- excl btw.

Als je de APK koopt, vraag ik je een aantal vragen te beantwoorden. Vervolgens neem ik binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor onze zoomcall. Met mijn bevindingen kun jij dan jouw website in orde maken. Zo zorg je dat je website 100% up and running is én blijft!

Die APK is een partij fijn! Gewoon een overzicht van wat er moet gebeuren om je website weer lekker soepel te laten lopen. Wat je zelf niet ziet, ziet Helen wel (en jouw bezoeker/- toekomstige – klant ook). Die moet jouw website als een feestje zien. En met het overzicht kun je daarvoor zorgen!

 

– Marianne Canters – Tekstgericht

“De APK check is gedaan en het was de moeite waard! Nu de dingen aanpassen die ik zelf kan. De rest ga ik samen met Helen aanpassen in een Get it Done ochtend.”

 

– Jolanda Manders – Jolanda Manders

Klaar om jouw website te laten bekijken?

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via