Disclaimer &

Affiliate disclosure

disclaimer

Wanneer je deze website bezoekt en gebruik maakt van de hier aangeboden informatie en functionaliteit, verklaar je je automatisch akkoord met onderstaande bepalingen.

Informatie op deze website
De op deze website getoonde informatie wordt door HelenHelpt met constante zorg en aandacht samengesteld. De inhoud, functionaliteit en vormgeving van de website kan echter op elke moment en zonder kennisgeving vooraf gewijzigd worden. HelenHelpt kan een foutloos en ononderbroken functioneren van deze website niet garanderen. Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Uitingen op deze website
Op deze website uit ik mijn eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van mijn eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Aansprakelijkheid
HelenHelpt aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Hyperlinks en verwijzingen
Hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden worden niet door HelenHelpt gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. HelenHelpt aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking en inhoud van die websites.

affiliate disclosure

Op deze website staan affiliate links naar de websites van Elegant Themes (ivm het Divi WordPress thema) en Siteground (hosting). Als je via een van deze links een aankoop doet, ontvang ik een commissie. Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van bezoekers. 

Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruik maakt van deze links.

Ik promoot alleen producten waar ik zelf in geloof en die ik zelf ook gebruik.

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via