Hi, ik ben Helen

Ondernemer, website-expert, Divi-diva, it-specialist, neuropsycholoog & intuïtief coach. 100% Helen!

100% helen

In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf als alleenstaande moeder van twee zonen. De oudste studeert geneeskunde in Maastricht (en woont dus niet meer thuis), de jongste zit op de havo. Ik heb al jaren een lat-relatie met de allerliefste vriend die je maar kunt bedenken. We zien elkaar alleen in de weekenden, maar bellen wel heel veel 😉. Door de week run ik de boel met m’n jongste zoon. Mijn grote passie is PSV en heb dan ook al jaren een seizoenkaart op de Oost tribune. Verder handwerk ik graag, ben ik helemaal weg van de zee en geniet ik met volle teugen van een hapje eten, een terrasje pikken en andere gezellige dingen doen. Dat ontdek je vanzelf als je mij volgt op één van mijn social media kanalen.

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

BOURGONDIËR

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

BOURGONDIËR

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

ZEE

%

MOEDER

%

PSV

%

HANDWERKEN

%

TECHNIEK

%

BOURGONDIËR

100% HelenHelpt

Bij al mijn klanten ontdekte ik dat hun website een weergave is van wie zij zijn. Dus behalve mijn analytisch vermogen zet ik ook mijn gevoel in wanneer ik werk met mijn klanten. Deze combinatie is de kracht van HelenHelpt geworden. Ik ben namelijk niet het een of het ander, ik ben het allemaal. 100%! Net als jij!

Start van HelenHelpt

In het laatste jaar van mijn studie neuropsychologie kreeg ik mijn oudste zoon. Helaas ben ik na zijn geboorte in een behoorlijk dal terechtgekomen en heb ik mijn studie niet meer afgerond.

Ik struggelde heel wat jaren met mezelf. In die jaren kreeg ik mijn tweede zoon. Ik was fulltime thuis. Toen mijn jongste 1 was, besloot ik zonder partner verder te gaan en kwam ik in de bijstand terecht. Omdat ik altijd al met computers bezig was en mensen daarmee hielp, kwam ik op het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Dit was voor mij dé manier om uit de bijstand te komen. Ik kon mijn eigen tijd indelen (ideaal met twee jonge kinderen) en van mijn hobby mijn werk maken. Computerhulp online en bij de mensen thuis, de basis van HelenHelpt.

Door samen te gaan zitten met klanten en dingen uit te leggen in Jip en Janneke taal bleek ik mij te onderscheiden. Na een aantal jaren vooral mijn analytische capaciteiten te hebben gebruikt, merkte ik dat ik weer meer met mijn gevoel bezig wilde zijn. Ik volgde allerlei cursussen binnen de alternatieve zorg.

Start van Praktijk Helen van Rijn

Toen in 2011 een goede vriend van mij plotseling overleed, ben ik bij mezelf nagegaan of ik wel echt deed waar ik het meest blij van werd. Ik besloot alsnog mijn studie neuropsychologie af te maken en haalde mijn master. Daarna startte ik Praktijk Helen van Rijn: voor neuropsychologie, MRT, coaching & begeleiding en massages. Mijn bedoeling was om verder de computers de computers te laten en me helemaal te gaan richten op die praktijk. Mijn vaste computerklanten bleef ik wel helpen onder een nieuwe naam: Effe Helen Bellen.

HelenHelpt nieuwe stijl

Ondertussen kwamen daar verzoeken binnen voor hulp bij het bouwen van websites. Omdat ik dat ook gaaf vond, ben ik me daar steeds meer in gaan verdiepen en heb me uiteindelijk gespecialiseerd in WordPress websites gemaakt met het Divi thema. Het bouwen van een website vond ik leuker dan ik in eerste instantie dacht. Bij al mijn klanten ontdekte ik dat hun website een weergave is van wie zij zijn. Dus behalve mijn analytisch vermogen zet ik ook mijn gevoel in wanneer ik werk met mijn klanten. Deze combinatie is de kracht van HelenHelpt geworden.

Ik ben namelijk niet het een of het ander, ik ben het allemaal. 100%!

“Ondernemer, webbouwer, Divi-diva, it-specialist, neuropsycholoog & intuïtief coach. 100% Helen!”

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via