laten bouwen

Met jouw input bouw ik jouw website of webshop

HelenHelpt:

“Jij bent je bedrijf: je website laat dit zien.”

hoe werkt het?

Ik ben geen designer maar een techneut, dus de website ontstaat altijd door samenwerking: ik ga ervan uit dat je een globaal idee hebt over wat je wel en niet wilt en meedenkt over het ontwerp.

Fase 1 • we maken samen een afspraak om de layout van de site en pagina’s te bespreken • ik maak ter plekke een schets, van waaruit ik dan de pagina’s ga opbouwen met de gewenste kleuren, aan te leveren foto’s, SEO (vindbaarheid in Google) etc. • ik maak een coming soon pagina • ik bouw de website in WordPress met Divi (dit krijg je er van mij bij met levenslange updates t.w.v 223,-)

Fase 2 • als de basis staat, maken we een eerste evaluatie afspraak • we bespreken eventuele aanpassingen • de website gaat online zodra je 100% tevreden bent

Fase 3 • ik geef uitgebreide uitleg over hoe het thema werkt, hoe je aanpassingen kan doen, maar ook hoe je zorgt dat de SEO goed is voor foto’s, teksten en pagina’s • in principe kun je alle basisdingen dan gewoon helemaal zelf bijhouden, uiteraard kun je me altijd inschakelen als je me toch nodig hebt voor aanpassingen

 

Waarom Divi? Dit thema geeft echt enorm veel keuzemogelijkheden en daarmee dus vrijheid om de pagina’s naar jouw zin te maken.

ik bouw voor jou:

* alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Je website:

N

Wordpress (Divi met keuze uit 750+ layouts)

N

7 pagina's

N

SEO optimalisatie

N

geschikt voor mobiel / tablet

N

uitleg

Je webshop:

N

Wordpress (Divi met keuze uit 750+ layouts)

N

Woocommerce / online betaalomgeving

N

homepage

N

25 producten

N

SEO optimalisatie

N

geschikt voor mobiel / tablet

N

uitleg

1750,-

1750,-

P

Indien gewenst:

L

extra pagina's à 75,-

L

backup en update service: 21,- per maand

L

extra inzet: 42,50 per uur

L

domeinregistratie:

E

.nl domein: 6,- per jaar

E

.com domein: 9,50 per jaar

L

hosting: 49,75 per jaar

P

Indien gewenst:

L

extra producten à 42,50 per uur

L

backup en update service: 21,- per maand

L

extra inzet: 42,50 per uur

L

domeinregistratie:

E

.nl domein: 6,- per jaar

E

.com domein: 9,50 per jaar

L

hosting: 49,75 per jaar

Je website:

N

Wordpress (Divi met keuze uit 750+ layouts)

N

7 pagina's

N

SEO optimalisatie

N

geschikt voor mobiel / tablet

N

uitleg

1750,-

P

Indien gewenst:

L

extra pagina's à 75,-

L

backup en update service: 21,- per maand

L

extra inzet: 42,50 per uur

L

domeinregistratie:

E

.nl domein: 6,- per jaar

E

.com domein: 9,50 per jaar

L

hosting: 49,75 per jaar

Je webshop:

N

Wordpress (Divi met keuze uit 750+ layouts)

N

Woocommerce / online betaalomgeving

N

homepage

N

25 producten

N

SEO optimalisatie

N

geschikt voor mobiel / tablet

N

uitleg

1750,-

P

Indien gewenst:

L

extra producten à 42,50 per uur

L

backup en update service: 21,- per maand

L

extra inzet: 42,50 per uur

L

domeinregistratie:

E

.nl domein: 6,- per jaar

E

.com domein: 9,50 per jaar

L

hosting: 49,75 per jaar

Je website + webshop

Wil jij een website met webwinkel laten bouwen? Dan worden bovenstaande pakketten samengevoegd, de prijs is afhankelijk van de grootte van de webshop en website. Deze is dus altijd in overleg.  

de prijs is afhankelijk van jouw wensen 🙂

i

Nieuw: Jouw online leeromgeving

Het is dé trend die jouw omzet een boost geeft: een online leeromgeving. Een online leeromgeving bestaat uit lessen en onderdelen (video, podcast, presentatie enz.) die jij zelf maakt voor jouw klanten. Zij krijgen tegen betaling toegang tot deze leeromgeving. Een aantrekkelijke landingspagina maakt het je klanten mogelijk meteen te kopen en te starten. De online leeromgeving maak ik in WordPress (Divi) met speciale plugins passend bij jouw bedrijf.

 

de prijs is afhankelijk van jouw wensen 🙂

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Als je meer wilt weten of graag wil bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn dan kun je contact met me opnemen.
Ik plan altijd een vrijblijvend gesprek om te kijken of mijn werkwijze past bij jouw ideeën. En mocht je niet in de buurt wonen? Geen probleem zo’n gesprek kan ook telefonisch of via Skype!

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

KvK: 17214024
BTW: NL 001689722B41

Disclaimer & Affiliate disclosure

Algemene Voorwaarden

volg mij via