computertip

Instagram op de computer gebruiken

Tot voor kort kon je alleen posts plaatsen op Instagram via de app op je telefoon. Op je pc en via de internetbrowser op je telefoon was dat niet mogelijk. Maar nu is het ook mogelijk om via de mobiele versie van de website foto’s te uploaden. En dat geeft mogelijkheden op je pc! Hoe? Met een trucje en dat leg ik je hieronder uit.

Het werkt alleen via Google Chrome. De truc zit hem namelijk in een extensie voor Google Chrome: User-Agent Switcher for Chrome.

Deze kun je toevoegen via Instellingen – extensies.  Als de installatie is voltooid dan verschijnt er rechtsboven in Chrome een wereldbol.

Ga naar de website van Instagram en log in in je account.

Klik op de wereldbol van de extensie en kies dan een user agent. Bijvoorbeeld Safari op Iphone of Chrome op Android mobiel.

De Instagram website wordt nu opnieuw geladen alsof deze op een mobiele telefoon draait. Nu heb je dus ook op je pc de mogelijkheid om foto’s te uploaden. Filters ed gebruiken lukt niet. Maar als je je telefoon niet voor handen hebt en even snel een post wil plaatsen kan dat dus op deze manier.

Super handig!

En? Ga jij het uitproberen?… Let me know en als je nog vragen hebt dan gewoon Effe Helen Bellen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Signalen voor malware op je computer

Signalen voor malware op je computer

Malware we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Onder malware verstaan we alle software die gebruikt wordt om computersystemen te ontregelen. Als je een goede virus & malware scanner hebt dan zou je in principe beveiligd moeten zijn. Maar wat nou als je dat...

Lees meer
5 Handige tips voor de Mac

5 Handige tips voor de Mac

Vandaag zijn de Apple gebruikers weer aan de beurt en dus heb ik 5 handige tips voor de Mac. 1. Als je een probleem hebt met een programma (blijft hangen bijvoorbeeld) dan gebruik je op een Windows pc control + alt + delete. Helaas werkt dat niet op een Mac maar met...

Lees meer
3 Handige tips voor Windows 10

3 Handige tips voor Windows 10

Vandaag heb ik 3 handige tips voor je. Speciaal voor Windows 10. 1. Screenshots maken: hier heb ik het al wel eens vaker over gehad, maar wist je dat er meer mogelijk is dan ctrl + print screen? Windows heeft namelijk sinds kort een eigen ingebouwd programma daarvoor....

Lees meer

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

KvK: 17214024
BTW: NL 001689722B41

Disclaimer & Affiliate disclosure

Algemene Voorwaarden

volg mij via