computertip

Hoe zet ik foto's in albums op iPhone en iPad?

In deze vakantieperiode geef ik je een tip over foto’s, speciaal voor de iPhone en iPad gebruikers.

Ik denk dat ik vast niet de enige ben die op vakantie veel foto’s maakt. Mijn filmrol is vaak een ratjetoe van van alles. Want ik maak niet alleen foto’s van leuke dingen, maar ook van een heleboel niet belangrijke dingen (zoals van dat t-shirt die ik via Whatsapp verstuur naar mijn zoon om te vragen of het wat voor hem is). Om er een beetje lijn in aan te brengen kun je albums maken op je Iphone of Ipad. Op die manier kun je je vakantiefoto’s straks laten zien zonder dat je ook voorbij foto’s hoeft te scrollen waar jouw kijker niks aan heeft (of niet hoeft te zien natuurlijk ;-))

Maar hoe doe je dat dan?

✓ Ga naar foto’s – albums – alle foto’s
✓ Druk op selecteer rechts bovenin
✓ Vervolgens tik je op elke foto die je wilt toevoegen aan je nieuwe album òf als er meerdere achter elkaar staan veeg je over de foto’s heen (dit laatste werkt fantastisch!!!)
✓ Druk op voeg toe
✓ Druk op nieuw album (of het album wat je al gemaakt had waar dit bij moet )
✓ Typ een naam voor het album en vervolgens op bewaar
✓ Alle geselecteerde foto’s staan keurig in het (nieuwe) album

Maak jij al gebruik van albums? Ben benieuwd.

Ik ben benieuwd of jij dit al wist. Laat je het me even weten? En… als je nog vragen hebt dan gewoon Effe Helen Bellen.

En hoe je snel foto’s, die je van je mobiel of camera afhaalt, een andere naam kunt geven, lees je hier.

Hoe zet ik foto's in albums op iPhone en iPad?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pincode voor je Netflix profiel

Pincode voor je Netflix profiel

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik heb een uitgebreide Netflix account die we met 5 man delen. Zoals je wellicht weet kan iedereen bij elkaars profiel inloggen. Op die manier zou je kunnen zien wat de ander aan het kijken is. Misschien niet zo handig als je...

Lees meer
Handige tips voor Whatsapp

Handige tips voor Whatsapp

Ik denk dat iedereen WhatsApp wel gebruikt. Het is in Nederland in elk geval de populairste chat dienst. Vandaag geef ik je 2 handige tips voor WhatsApp. Voor zowel iPhone als Android. 1. Live locatie delen:Het tijdelijk delen van je live locatie is ideaal als er...

Lees meer

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn

Bezoekadres:
Ukkelstraat 2K
5628 TE Eindhoven

Postadres:
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

HH logo transparant

volg mij via