Effe helen bellen

Voor hulp bij al je computerproblemen
Ik kom bij je langs of bel in op afstand en verhelp je probleem online

Als zzp’er heb je vaak je hele bedrijf in je laptop of computer zitten. Je moet er niet aan denken dat die laptop crasht of dat je computer vastloopt. Helemaal niet als je al even geen aparte back-up had gemaakt.

Geen abacadabra 

Foutmeldingen die je niet begrijpt, misschien wel een virus, een laptop die maar trager en trager wordt, steeds problemen met internet… Spyware, daar had je ook al iets over gehoord. Firewall, privacy-instellingen, nieuwe software … Voor mij zijn deze problemen geen abracadabra, ik los ze dus graag op!

Bij problemen als deze, in de software, maar ook bij problemen in de hardware, kan ik je helpen. Zoals grote bedrijven een it-afdeling hebben of een it’er in dienst, ben ik jouw it’er op afroep. Het enige wat je hoeft te doen, is Effe Helen Bellen!
(Ook voor kleinere bedrijven die geen it’er in dienst hebben, kan ik de oplossing zijn.) 

Ik kom bij je langs of bel in op afstand en verhelp je probleem online.

 

Ook voor particulieren!

Met Effe Helen Bellen help ik ook particulieren die graag meer uitleg willen over de computer of hulp nodig hebben, bijvoorbeeld bij het maken van back-ups, trage computer, virussen enz. Dus ken je iemand of vind je het zelf fijn om een aanspreekpunt voor je laptop of computer te hebben, neem gerust contact met me op.

tarieven:

Zakelijke klanten:

N

Op locatie: 55,- per uur excl. btw (incl. voorrijkosten in een straal van 10 km rondom Eindhoven)

N

Online hulp (op afstand): 42,50 per uur excl. btw

N

Kilometervergoeding (buiten straal van 10 km rondom Eindhoven): 0,19 per km

Particulieren:

N

Op locatie: 45,- per uur incl. btw en (incl. voorrijkosten in een straal van 10 km rondom Eindhoven)

N

Online hulp (op afstand): 35,- per uur incl. btw

N

Kilometervergoeding (buiten straal van 10 km rondom Eindhoven): 0,19 per km

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Helen staat altijd voor mij klaar. Als eigenwijze zzp-er wil ik mijn eigen website op mijn eigen manier. En Helen denkt mee hoe dit ook op technische wijze gerealiseerd kan worden. Ik vraag, zij legt uit, ik kan verder. Elke keer weer tevreden.

Marianne Canters, Eigenaresse Tekstgericht

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Als je meer wilt weten of graag wil bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn dan kun je contact met me opnemen.

contactgegevens

HelenHelpt
Hèlen van Rijn
Wuustwezelstraat 1
5628 RP Eindhoven

Mobiel: (+31) 06-41197614

Email: info@helenhelpt.nl

KvK: 17214024

Disclaimer & Affiliate disclosure

 

volg mij via